Lisää meistä

Peter Hvidberg perusti American Sports Outletin muutaman ystävänsä kanssa Tanskassa vuonna 1999. Idea firman perustamiseen syntyi turhautumisesta silloisiin jälleenmyyjiin, jotka veloittivat jopa 1000 euroa varustepaketista ja tarjosivat hyvin vähän asiakaspalvelua – tämän tuli muuttua! Ja täten innokkaat yrittäjät tiesivät voivansa tehdä kaiken paremmin. Vuoden kuluttua Peter osti koko firman.

Alkuaikoina Peter varastoi firman tavaroita kellarissaan ja kasasi kengät pienen asuntonsa parvekkeelle. Myöhemmin hän vuokrasi 16m2 kokoisen itsepalveluvaraston, joka täyttyi katosta lattiaan hartiasuojista ja kypäröistä. Nyt, kymmenen vuotta eteenpäin, American Sports Outletilla on 700m2 kokoinen varastorakennus ja 250m2 kokoinen, hyvin valaistu näyttelytila, jossa tuotteet ovat esillä asiakkaille.

Firman kasvu heijastaa Amerikkalaisen jalkapallon suosion kasvua Tanskassa. Vuonna 2000, Tanskan Amerikkalaisen Jalkapallon Liitossa oli 400 rekisteröityä pelaajaa, nyt niitä on lähes 5000. American Sports Outlet on ylpeä siitä, että se on ollut osana lajin kasvua tarjoamalla laadukkaita varusteita ja palvelua erittäin kohtuullisin hinnoin.

Mies firman takana

Peter ’Burger’ Hvidberg on ennen kaikkea jalkapallofani. Hänellä on takanaan pitkä jalkapalloura Herlev Rebelsien ja Tanskan maajoukkueen riveissä; itse asiassa Peter avusti Rebels Ballclubin perustamisessa vuonna 1989. Silloin 17-vuotias pioneeri löysi lajin, joka muutti hänen elämänsä:

  • Laji pelasti minut rajulta ja vaaralliselta ympäristöltä, jossa olin tuolloin, Peter muistelee.
  • Kaduilla oleskelun sijaan minulla oli nyt tovereita, joukkue, jotakin, jonka vuoksi taistella. Jalkapallo auttoi minua valtavasti.

Siitä lähtien Peter on ollut sataprosenttisesti sitoutunut lajiin. Kentällä hän on ollut kova linjamies, jota vastustajat pelkäsivät. Toisaalta hän oli lojaali, kannustava joukkuekaveri, joka ei koskaan jättänyt harjoituksia väliin. Tämä lojaalisuus on nyt suunnattu American Sports Outletin asiakkaita kohti.

American Sports Outletin omistajana ja työntekijänä toimiminen on Peterille todellinen intohimo ja hän on mukana firman arkipäiväisissä askareissa. Jos satut soittamaan Outletiin, suuri mahdollisuus on , että Peter, tai hänen vaimonsa Lisa, joka on myös tärkeä osa firmaa, vastaa puhelimeen ja hoitaa asiasi saman tien. Tämä takaa rehellisen ja pätevän asiakaspalvelun jalkapallopelaajalta, jolla on kahdenkymmenenvuoden kokemus. Hänen henkilökohtainen osallistuminen firman työhön ei enää ole taloudellisesti tarpeellista kuten aikoinaan, vaan edustaa Peterin kiitollisuutta ja rakkautta jalkapalloyhteisöä kohtaan.

Arvot

Hyvä palvelu ja suora, rehellinen kommunikaatio ovat kaksi tärkeintä arvoa American Sports Outletille. Tavoitteemme on luottamuksellinen ja ystävällinen suhde asiakkaidemme kanssa.

Tämä heijastuu firman hinnoissa ja takaa niin ostajan kuin myyjänkin realistiset odotukset sekä tuotteiden reklamaatio-/palautustilanteissa.

American Sports Outlet uskoo, että yritystoiminta ja lajin kehittyminen kulkevat käsi kädessä. Tästä syystä firma on ollut mukana tukemassa jalkapalloyhteisöjä netissä, keltanokkien aktiviteetteja houkutellakseen uusia pelaajia ja antanut prosenttietuja klubeille.

Tavoitteemme on auttaa Amerikkalaista jalkapalloa kasvamaan Euroopassa.

Peter jalkapallosta:

Mukavin muisto pelaajana?

Maajoukkueessa pelaaminen. Joukkuehengen aistiminen maan parhaiden pelaajien kesken, se oli erityistä.

Paras fanimuisto?

Ensimmäisen collegepelin Kansas State vastaan Missou Tigersin seuraaminen luulisin. Olin 50 jaardin viivalla ja tunnelma oli uskomaton. Se voitti kaikki NFL-pelit jotka olin siihen mennessä nähnyt.

Lempijoukkue?

Olen Redskins fani. Luonnollinen valinta linjamiehelle, joka idolisoi Hogsia.

Lempipelaaja?

Niitä on monta. Lawrence Taylor oli uskomaton, se miten hän yksin muutti tapaa, jolla peliä pelattiin. Hän on yksi lempipelaajistani. Mutta tavattuani Armani Toomerin henkilökohtaisesti, tuli minusta myös hänen faninsa. Hän on erittäin ystävällinen ja jalat maassa-tyyppi.