Turvallisuus

American Sports Outlet ApS on e-merkitty yritys

American Sports Outlet on saanut Tanskan e-commerce Foundationin hyväksynnän myydä ja toimittaa tuotteita internetin välityksellä. Tämä takaa palvelun teknisen turvallisuuden maksujen ja henkilötietojen asianmukaisen salakoodauksen myötä sekä tuotteiden palautusoikeuden, takuun yms. Lue lisää hyväksynnästä TÄÄLTÄ

Maksu internetissä

Voit käyttää seuraavia maksuvälineitä: VISA, VISA Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro Card, JCB tai Paypal. Maksua ei vähennetä tililtäsi ennen kuin tuote on lähetetty kun maksat luottokortilla tai PayPalillä. Saat kuitin tilauksesta lähetyksen mukana.

Seuraavien maksuvälineiden käyttö Outlet.dkssa on riskitöntä: VISA, VISA Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro Card, JCB tai Paypal. Käytämme SSL-suojakoodattua yhteyttä käsitellessämme luottokorttisi numeroa ja/tai muita henkilökohtaisia tietojasi internetissä taataksemme ettei kukaan muu saa tietoja käyttöönsä. Kaikki luottokorttitiedot siirretään suoraan Outlet.dksta Netsiin SSL-suojakoodatulla yhteydellä. Me EMME koskaan näe luottokorttitietojasi, sillä tämän osuuden hoitaa Tanskan Sertifioitu Rahankäsittelyfirma, Nets.

Internetin turvallisuudesta on ollut paljon puhetta, mutta totuus on, että laillisesta näkökulmasta luottokortin käyttö netissä on turvallisempaa kuin mikään muu maksutapa. Voit aina saada rahasi takaisin, kun maksat luottokortilla:

  - -Jos tuotetta ei toimiteta
  - -Jos lähetät tuotteen takaisin peruutuksena
  - -Jos maksu on vähennetty kortiltasi ilman suostumustasi

Tämä on oikeutesi ja pankkisi on velvollinen palauttamaan rahasi vähintään kahden päivän kuluessa korvausvaatimuksesta.